Video time

Kära gamla läsare! Alltså jag syftar till er som följt min resa under många år. Jag har nu äntligen fått tummen ur och börjat skapa lite videos till er. De kommer vara på engelska fortsättningsvis, men tänkte att det vore kul att säga hej till er på svenska för första gången som jag delar med mig av mig själv på det här sättet. Ställ gärna frågor eller kom med idéer om vad ni vill höra mig snacka om i framtida video-inlägg. Och snälla döm mig inte för min fake sthlms-dialekt, jag hade just innan spanat in lite videos av retorikexperten Elaine Eksvärd för att bli lite peppad till att prata rent och klart, och dialekthärmapa som jag är så blev det så här den här gången :) är ni också kameleonter när det kommer till språk och dialekter?

Finally got around to creating some videos for you all! After ten years of blogging and many years of contemplating sharing more of myself in this sort of format, I have f i n a l l y had the patience to begin this process.

If this was a random introduction, then my intention for future videos is to share many thoughts and ideas, to discuss subjects that I often speak about in my sessions with clients. About finding balance in every day life, how to connect back to source. Remove mental obstacles to give space for what is truly important. And I'll be sharing tools and ideas on how to find a harmonious way back to the pure peace and love of self.

If you have any questions, let me know and I may answer them in the next few episodes. Or if you have any ideas on what you'd like to hear me speak about.

Hope you enjoy!

Taru TuomiVideos4 Comments